Een betrouwbaar juridisch advies

Een betrouwbaar juridisch advies

Heb je behoefte aan een betrouwbaar juridisch advies? Neem dan contact op met Juridisch advies Helmond. Je wordt dan geholpen door een juridisch adviseur met meer dan 43 jaar juridische ervaring. Deze juridisch adviseur werkt oplossingsgericht. Je wordt dus niet onnodig op kosten gejaagd. het tarief van deze juridisch adviseur is in de markt concurrerend. Voor het kennismakingsgesprek van een half uur worden geen kosten in rekening gebracht.

Een helder en up-to-date advies

Je hebt een betrouwbaar advies nodig op het gebied van het personen- en familierecht. De wetten en regels op het gebied van het personen- en familierecht veranderen voortdurend. Uiteraard volgt de juridisch adviseur de actualiteit. Hij is dus op de hoogte van deze veranderingen. Je krijgt van hem dus een deskundig en up-to-date advies bij juridische zaken als echtscheiding, alimentatie, huwelijkse voorwaarden, huwelijksvermogensrecht en erfrecht.

Vragen of onduidelijkheden over de arbeidsovereenkomst

Wil je een arbeidsovereenkomst aangaan of wordt jouw arbeidsovereenkomst beëindigd? Dan speelt het arbeidsrecht een rol. Wellicht ontstaan er tijdens de arbeidsrelatie vragen of onduidelijkheden over de uitleg van jouw arbeidsovereenkomst. Bij ontslag wil je natuurlijk weten welke aspecten bij het beëindigen van jouw arbeidsovereenkomst van belang zijn. De juridisch adviseur kan jouw vragen beantwoorden en eventuele onduidelijkheden over de uitleg van jouw arbeidsovereenkomst wegnemen.

Complexe onderdelen van jouw bedrijfsvoering

Ben je ondernemer? Dan is het ondernemingsrecht voor jou van belang. Bij complexe onderdelen van jouw bedrijfsvoering wordt aangeraden om contact op te nemen met een juridisch adviseur. Neem dus een juridisch adviseur in de arm als je een samenwerkingsverband aangaat met een ander bedrijf of als je jouw bedrijf wilt verkopen. fe juridisch adviseur kan je ook helpen bij het opstellen van algemene voorwaarden.

Afspraken die niet worden nagekomen

Bij een contract moeten de afspraken worden nagekomen. Is dat niet het geval? Dan kan de juridisch adviseur jou helpen. Neem dus contact op met een juridisch adviseur bij bijvoorbeeld de koop van een woning met verborgen gebreken, incassoproblemen bij een geleverd product of dienst en onterechte eisen tot betaling.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *