Parkeeronderzoek.

Parkeeronderzoek.

Wanneer je inzicht zou willen krijgen in een actuele verkeerssituatie dan kan een parkeeronderzoek je daarbij helpen. Tijdens een onderzoek worden verschillende onderdelen meegenomen waardoor je een betrouwbaar totaal beeld kunt krijgen van de situatie. Dit geeft je resultaten waarmee je in het vervolg onderbouwende en concrete beslissingen kunt nemen. Denk hierbij vooral aan het veranderen van een parkeersituatie in een wijk. Is deze bijvoorbeeld altijd vol, of is er misschien wel ruimte over? Door gebruik te maken van een parkeerdruk meting door de specialist in deze onderzoeken De Jong Civiel kom je achter de antwoorden die je zoekt bij een parkeeronderzoek.

Parkeerdruk meting

Als je kiest voor een parkeerdruk meting kun je erachter komen wat nu de achterliggende problemen zijn als het gaat om het parkeren in een wijk of buurt. Er zal dan door verschillende metingen worden gekeken naar de parkeerdruk. Dit wordt gedaan op verschillende tijdstippen over de dag en gedurende meerdere weken. Ook kan er voor je worden gekeken om wat voor type parkeerder gaat. Parkeren ze kort of lang, wonen ze in de buurt of misschien wel een stuk verderop? Hebben ze een vergunning of maken ze gebruik van betaald parkeren? Dit zijn allemaal onderdelen die meehelpen in de uiteindelijke conclusies van de parkeerdruk meting.

Verkeersonderzoek

Ook voor verkeersonderzoeken kun je terecht bij De Jong Civiel. Je kunt hierbij denken aan een onderzoek dat je kan laten doen wanneer je een nieuwe rotonde of zelf een geheel nieuwe verkeerssituatie laat ontwerpen. Door een gedegen verkeersonderzoek te laten uitvoeren kun je antwoorden krijgen op vragen al: ‘op welke momenten zal de rotonde het meest gebruikt worden’, of ‘hoe ziet de doorstroming van het verkeer eruit in de nieuwe situatie’. Hierbij kun je ook gebruik maken van technische tekeningen die worden gemaakt naar aanleiding van het onderzoek en waarbij een beeld wordt gegeven hoe de nieuwe situatie eruit zou komen te zien. Zo wordt je stap voor stap meegenomen in het proces van onderzoek, het bedenken van een plan, en het uitvoeren hiervan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *