Schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden

Schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden

Je wilt het periodiek onderhoud van jouw huis of kantoor uitbesteden of je wilt jouw sanitair reinigen. Natuurlijk kies je dan voor een schoonmaakbedrijf met Cleaning als specialiteit. Je weet dan zeker dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerd personeel en dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van gecertificeerde reinigingsmethodes. Heb je last van kalk of schimmel? Dan wordt tijdens het reinigen van het sanitair de zogenaamde '2 fasen zuren methode' gebruikt. Er wordt dan een dieptereiniging uitgevoerd. Jouw sanitair wordt dan zo intensief gereinigd dat het na de cleaning beurt weer in de showroom zou kunnen staan.

Meubelstoffen kunnen worden gereinigd

Jouw meubilair kan worden gereinigd. Er wordt dan gebruik gemaakt van de sproei-extractiemethode. Zo nodig wordt er een vezelbeschermer geïmpregneerd, zodat de meubelstof tijdens deze behandeling in goede conditie blijft. Er kan dan geen viezigheid de stof binnendringen. Na de cleaning beurt blijven jouw meubels langer mooi en krijgen ze een langere levensduur. Een na de schoonmaakbeurt aangebrachte conditioner zorgt voor een beschermlaag.

Gevel en glas kan worden gereinigd

Een gevel met schimmel of aanslag kan worden gereinigd, Ook ramen kunnen worden gereinigd. Bij het reinigen van de ramen wordt het tucker systeem ingezet. Er wordt dan gebruik gemaakt van osmosewater. De ramen drogen dan streeploos op. Bij het reinigen van de ramen  van een flatgebouw met het tucker systeem kunnen de ramen van buiten en van binnen worden gewassen.

Je hebt weer een blinkende auto

je wilt jouw auto van binnen schoon laten maken. Daarom kies je voor Car cleaning Rotterdam. Je gehele auto wordt dan van binnen schoongemaakt. De stoelen, hoofdsteunen, achterbank, voetmatten en andere bekleding worden dan grondig gereinigd. Er wordt gekozen voor een reinigingsmethode die het beste past bij het soort materiaal. Vakbekwaam personeel zorgt ervoor dat jiuw auto weer blinkt. De reiniging van jouw auto is niet alleen maar oppervlakkig. Er wordt veel verder gegaan dan dat. Je vindt dus zeker geen vuiltje meer in jouw auto terug. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *